0
Google Code-in 2018 - Català
Definició El Code-in es un concurs mundial promogut per Google per introduir estudiants preuniversitaris, d’entre 13 i 17 anys, en el desenvolupament del programari lliure.
El concurs obre la porta als joves de Lleida i de tot el món per participar en els projectes del Parc Científic i Tecnològic de Lleida (PCITAL), tot i obtenint un reconeixement personal per part de Google.
El Code-in és sovint la primera experiència de molts estudiants d’aquestes edats amb el programari lliure. Per aquest motiu, està dissenyat per facilitar-los la iniciació mitjançant un conjunt de tasques, que proveeixen organitzacions com el Liquid Galaxy LAB del Parc Científic. Els preuniversitaris seleccionen les tasques i les treballen amb l’ajut d’un mentor durant vàries setmanes. Cada tasca té una durada de 3 a 5 hores i els estudiants disposen de 3 dies per acabar-la i després, si ho volen, continuar amb una de nova.
Les tasques són de 5 tipus diferents i no únicament de programació, la qual cosa amplia a tots els escolars la possibilitat de presentar-s’hi. Al tractar-se d’un programa mundial, totes les preguntes, respostes i comunicacions es fan en anglès.
El concurs està dotat amb diversos premis, que depenen del nombre de tasques que finalitzin i de quantes en facin els estudiants: des de diplomes de Google (1 tasca), samarretes (3 o més tasques), assuadores ii, fins i tot, guanyar un viatge a la central de Google, situada a Silicon Valley (Califòrnia), amb un familiar o tutor.
Des del 2010, més de 4.500 estudiants de 99 països han participat en el programa Google Code-in. El Liquid Galaxy LAB del Parc Científic va gestionar el passat concurs 2017-2018 més de 500 estudiants de tot el món, entre els quals hi havia vàries dotzenes de lleidatans.
Objectius Que nenes i nens de Lleida i arreu del mòn aconsegueixin una experiència mundial única i amb una marca tan reconeguda com Google mitjançant la participació en aquesta nova edició. El Parc Científic, a través del seu laboratori Liquid Galaxy LAB, és un dels dissenyadors del programa.
Dates El proper 23 d’octubre comença el termini per registrar-se i seleccionar les tasques a desenvolupar a través de la web https://codein.withgoogle.com/.
El concurs finalitza el 12 de desembre del 2018. Els estudiants necessiten un compte de Google per accedir-hi i un permís parental, que se’ls demana al registrar-se. Els participants han d’esperar que Google aprovi el permís abans de desenvolupar les tasques.
Responsables El Liquid Galaxy LAB, laboratori TIC del Parc Científic sota la coordinació d’Andreu Ibáñez i amb la col·laboració del Grup de Desenvolupadors Google de Lleida (GDG Lleida). Darrera hi ha un equip de 30 mentors de tot el món, que atenen els estudiants.
Contacte: lgcodein@gmail.com
Acerca de nosotros
El Liquid Galaxy LAB es un laboratorio de I+D ubicado en el Parque Científico de Lleida, España, hogar de una comunidad mundial de desarrolladores en torno a las tecnologías Google Liquid Galaxy y otras, así como proyectos de Inteligencia Artificial.
Buscar...
Colaboradores
Posts Populares
-
Qué son el Liquid Galaxy, el Liquid Galaxy Project y el Liquid Galaxy LAB? Liquid Galaxy es un sistema de visualización de contenidos...
-
El Liquid Galaxy LAB es un laboratorio del Parque Científico de Lleida, España. Su objetivos es desarrollar proyectos de investigación...
-
Artificial Inteligence LAB El nuevo laboratorio TIC del Parque Científico de Lleida Se presenta el nuevo laboratorio TIC al Parque Cient...
-
Liquid Galaxy - GSoC Projects Proyectos Google Summer of Code 2011-2017 Main Menu...
-
Casi 500 estudiantes de Lleida, España y de todo el mundo, han trabajado en el período de 2 meses en las más de 150 tareas de nuestro proye...
Nube de etiquetas
ACER
Ankara
Artificial Intelligence
Artificial Intelligence LAB
benq
california
corsair
Devfest
drone
Dronecoria
end point
eps
erle robotics
expoanyoro
faed
ferias
fiware
GCI
gci2018
GDG Tarragona
gigabyte
google
google assistant
Google Code-in
gsoc
gsoc 2013
gsoc 2014
gsoc 2015
gsoc 2016
gsoc 2017
GSoC 2018
GSoC 2019
gsoc2011
gsoc2012
gsoc2013
gsoc2014
gsoc2015
HAPIS
hemav
hp
IEEE Bilkent
Inteligencia Artificial
interactive spaces
LGxEDU
liquid galaxy
Liquid Galaxy for Education
liquidgalaxy.eu
lleida drone
lleida drone lab
Meetup
Open Source
OSPO
physical web
plextor
prensa
Project Tango
stimulo
Summit
Tecnología Solidaria
TensorFlow
tlp
Turkey
Xenon Computer
Xtorm