Coding internship: Robert Gabriel



Bones, hem dic Robert Gabriel, i durant 5 mesos, he fet les meves pràctiques per al Institut d’Ilerna al Parc Científic de Gardeny.

Ha estat una experiència diferent al habitual. He pogut veure les instal·lacions de les que disposa, He pogut veure com treballen, i puc dir que he après molt.

He fet après a montar una videoconferència, que no és fàcil, necessites molt material, ganes, i temps.

Aquesta foto mostra el estudi que vam muntar.



Aquí podem veure l’esquema que posteriorment vaig fer referent a tot l’estudi.




També he après a subtitular videos, és algo que no havia fet, i gràcies amb aquesta experiència ara ho puc aplicar amb cas de que ho necesita.

He après a fer un manual per un software, si que es veritat que l’he hagut de corretgir molts cops, i se m’ha fet pesat, però al final li he agafat el punt i ara m’agrade, penso que es algo molt complert i que realment pots mostrar la feina que has fet, que has estat atent, i encara que si que hi han coses que no les sabia entre el realitzador i l’Andreu les he pogut assabentar.

He pogut veure com treballar amb un software de làser únic, i ha set un espectacle, mai havia vist això amb persona. Si que havia vist algun que altre espectacle de làsers, per Youtube o per la TV, pero amb persona és molt diferent, et dona molta impressió, i a mes a mes podía veure com l’Andreu jugaba amb aquest software.

El centre està molt net, ordenat, i la gent també és molt amable. L’únic que no m’ha acabat d’agradar es la localització, i del poc transport públic del que disposa, només hi ha una línea de bus, i pasa fins a les 9 ja que es una extensió, això es podria millorar.

L’ambient de treball es molt tranquil, no et molesta ningú. Disposes d’un ordinador amb dues pantalles, aixó no ho havia probat, i m’ha agradat molt, és molt pràctic.

També he pogut asistir a la ràdio, gràcies a l’Andreu, va ser el primer cop que vaig sortir a la ràdio. He vist com els meus companys, monten un coet amb botelles de plàstic, propulsat per aigua.



Amb aquest Parc Científic, mai paren de fer projectes, uns exemples serien l’Internet de les Espadrilles, el Liquid Galaxy, Woment Techmakers, Ponent Exploration and Research in Aerospace més conegut com a P.E.R.A.

El profe de pràctiques sempre té bona actitud, si que es veritat que algun que altre cop no ens hem arribat a acabar d’entendre, però això passa amb tothom, encara així és molt enrollat .

Encara que les pràctiques m’han ocupat la mitad del meu temps entre setmana, martxo amb una bona experiència.