Webinars Laboratoris TIC durant el confinament pel COVID-19

Desde els Laboratoris TIC del Parc Científic i les diferents iniciatives que gestionem (Google Developers Groups Lleida, LleidaDrone, Liquid Galaxy LAB, Beques Google, pràctiques, projectes, etc) vem començar al gener una iniciativa de fer webinars online, streamings divulgatius.

Ara dins del confinament del COVID-19 diferents ponents de Lleida i altres llocs ens compartiran els seus coneixements en streaming via Youtube.


Els streamings serán sobre temes de tecnològics, però hi haurà d'altres generalistes, i sempre d'un nivell divulgatiu. L'objectiu sobretot es entretindre i formar a estudiants de diferents nivells, però també per al públic en general.

L'adreça de cada streaming en Youtube serà publicada cada dia de ponéncies al twitter @LaboratorisTIC  i demés accions del parc i en aquesta plana web.

Per fer promoció podeu fer anar aquests cartells, que anirem ampliant amb els diferents ponents:














Xarrada del Jan Accensi 



Xarrada del Ramón Arnó

Xarrada del Xavier Majoral 

Xarrada del Francesc Adell


Xarrada de la Esther Pintó


Xarrada del Lluis Llimargues


Xarrada del Jaume Arellano




Xarrada del Marc Solé


Xarrada de l'Eric Llimós



Si desde el vostre centre, empresa o a títol particular voleu col.laborar, tant en fer una presentació com en divulgar aquesta activitat, contacteu via email a andreuibanez at gmail dot com, responsable dels Laboratoris TIC.


SORTEIG WEBINARS LABORATORIS TIC


www.xtorm.eu

Amb la col.laboració del nostre partner Xtorm farem un sorteig per promoure l'assistència virtual i la comprensió dels webinars.

Les normes son:
- Cada ponent dels webinars en un moment de la seva xarrada dirá una paraula clau pel concurs, anunciant-la, encara que també pot estar a la descripció del seu Youtube un cop emés.
Per eixemple:
"I ara direm la paraula clau de la meva xarrada: Pistilo"
- Els participants en el concurs hauran d anotar la paraula i a quina xerrada pertany.
- Un cop acabats els webinars, la data serà la que consti en el calendari d'aquest post, s'obrirà un formulari en el cual es podrán enviar les paraules de cada xarrada.
- El sorteig es farà entre els formulari rebuts abans de una setmana després d'acabar els webinars, i que tinguin un mínim de 3 respostes correctes. El que vol dir que els participants hauràn d'atendre amb atenció un mínim de 3 webinars.
- Els guanyadors del sorteig s'anunciaràn en aquesta plana.
- Un cop acabat el confinament, i segoms marqui la llei en aquell moment, podràn passar pels Laboratoris TIC del Parc Científic a recollir el seu regal, acreditant-se amb el mateix nom que hagin emprat al formulari web.

- No hi ha més normes que aquestes. Qualsevol disputa serà discernida pel responsable dels Laboratoris TIC del Parc Científic.



PREMIS
Xtorm col.laborador dels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida aportarà als guanyadors un powerbank per recarregar els seus móvils, tauletes o altres aparells usb o usbc.


Els models de Powerbank dependrán de la disponibilitat en el moment de la entrega, però seran per ordre de MaH/hora, en el rang dels 15-20 mil pel primer, 10 mil pel segon, i 2.500 pel tercer, que permeten carregar multiples vegades els aparells mòvils depenent de la seva bateria.